Dotter 13
1391 SK Abcoude
0294-281731 of 06-14202119

BioSurface Peel

Dermalogica Biosurface Peel

Dermalogica Biosurface Peel is Dermalogica’s krachtigste peeling ooit.

Wat houdt de BioSurface Peel in?

BioSurface Peel is een krachtig systeem ter bevordering van huidvernieuwing. De peeling is ontwikkeld door huidexperts van Dermalogica en het International Dermal Institute. De peeling helpt bij het verminderen en voorkomen van pigmentproblemen en onzuiverheden en draagt bij aan het verminderen van tekenen van (voortijdige) huidveroudering. Bovendien werkt deze peeling verzachtend en verhelderend op de huid.

Waarom kiezen voor BioSurface Peel?

Chemische peelings zijn één van de meest populaire behandelingen omdat ze zeer positieve effecten hebben op de huid. Een traditionele chemische peeling kan de huidbarrière echter flink beschadigen en heftige bijwerkingen veroorzaken (zoals ernstige roodheid, zwellingen en littekenvorming). In tegenstelling tot traditionele chemische peelings, raakt de huid bij de BioSurface Peel niet onnodig beschadigd. We streven ernaar om de grens, waarop het hoogst haalbare resultaat te zien is zonder de huidbarrière te schaden, op te zoeken. Hierdoor is er geen hersteltijd nodig. Integendeel, je huid zal er gezond uitzien en zacht aanvoelen.

Wat is het resultaat?

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de BioSurface Peel behandeling ondergaat.


Hoe werkt het?

Biosurface Peel is ontworpen om samen te werken met de huid in plaats van deze tegen te werken. De BioSurface Peel zal de doffe, bovenste huidlagen op een veilige manier verwijderen waardoor de huid zich vernieuwt. Dit resulteert in een gezonde, stralende huid.


BioSurface Peel

Nazorg instructies

Hoeveel behandelingen er gemiddeld nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken is mede afhankelijk van de huidconditie, het soort huidproblemen en de mate waarin nazorg instructies worden opgevolgd. Idealiter volg je een kuur van 4 tot 6 behandelingen, gedurende een periode van 4 tot 12 weken, aangevuld met 2 onderhoudsbehandelingen per jaar. Direct na de BioSurface Peel behandeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan ze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd. Deze nazorg begint bij het zorgvuldig opvolgen van het nazorg advies dat je zult ontvangen van je Dermalogica huidexpert.


Mag ik de BioSurface Peel ondergaan?

Een Dermalogica huidexpert zal aan de hand van een Face Mapping huidanalyse bepalen of jouw huidconditie geschikt is voor de BioSurface Peel. Voorwaarde: voorafgaand heb je minimaal 1x de AR35 behandeling ondergaan op level 3 niveau. Dit om je huid voor te bereiden op de krachtige BioSurface Peel behandeling. Over het algemeen is de peeling het meest effectief in te zetten bij het behandelen van de volgende huidcondities:Prijzen Biosurface Peel:

Dermalogica Biosurface Peel ± 60min. € 79,50
Kuur 4x (€ 33,- korting) € 285,-