Dotter 13
1391 SK Abcoude
0294-281731 of 06-14202119

Dermologica

Producten

Alle Dermologica producten zijn bij Eva Jonker verkrijgbaar.
Je kunt ook kadobonnen kopen: leuk om iemand anders mee te verwennen!

Vooruitstrevende kennis

Dermalogica, ontwikkeld in de USA, de snelst groeiende professionele huidverzorgingscompany in de wereld, levert alles wat nodig is voor een gezonde huid. Dermalogica is een complete lijn van huid- en lichaam verzorgingsproducten, onderzocht en ontwikkeld door het International Dermal Institute.

Verantwoorde ingrediënten

Dermalogica was het eerste cosmetica bedrijf dat een lijst van ingrediënten maakten bij hun producten. De producten zijn vooral bekend om wat er niet in zit:

Dermalogica kiest voor:

Moderne benadering

Het uitgangspunt van de hele filosofie achter dermalogica is dat de huid, gedurende een leven, constant aan verandering onderhevig is door interne en externe factoren.
Een gediplomeerd huidverzorgingspecialiste is nodig om te beoordelen wat de huid op dat moment nodig heeft.
Jane Wurwand (oprichter van het dermalogica "International Dermal Institute") zegt: "Er wordt geen gebruik gemaakt van een indeling naar huidtype, het is de taak van de huidverzorgingspecialiste om een persoonlijk verzorgingsprogramma voor de cliënt samen te stellen naar de conditie en behoefte van de huid voor dat moment". "Wij geloven niet dat de huid alleen droog, vet of normaal is". "Huidcondities veranderen continu door verschillende factoren, namelijk: leeftijd, milieu, hormonen, omgeving en weersinvloeden. Daarom is het niet meer van deze tijd om een huid levenslang of zelfs maar voor een maand te bestempelen als droog, vet of normaal".

Een puur en eerlijk product, geen glamour

Over de cosmetica-industrie hangt een sluier van "glamour" salons, pakkende productbenamingen vol beloftes en misleidende verpakkingen. Er wordt vergeten waar het echt om draait, namelijk vernieuwende, moderne formules en verzorgingsprogramma's die echt werken.
Dermalogica staat voor een biologisch-filosofische theorie, de totaliteit van het levende, dit houdt in: een regelmatig bezoek aan de huidverzorgingspecialiste, dagelijks gebruik van slimme producten voor thuis en een uitgebalanceerde kijk op het leven.
Een no- nonsense filosofie die zowel man als vrouw aanspreekt.
Voor meer informatie over de producten: kijk op www.dermalogica.nl