Dotter 13
1391 SK Abcoude
0294-281731 of 06-14202119

Vacuumtherapie

Vacuümtherapie

Wat is vacuümtherapie en hoe werkt het?

Vacuümtherapie is een behandelingsmethode (bindweefselmassage) van huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel, voor figuurcorrectie en cellulite, waarbij een technisch hoogwaardig apparaat wordt gebruikt dat de huid lift en gelijktijdig op- en afrolt.

Vacuümtherapie wordt toegepast tegen de sinaasappelhuid (cellulite), figuurcorrectie, striae, overmatig vetweefsel, verslapte huid na zwangerschap of afslanken, voor- en nabehandeling bij liposuctie (vetafzuiging) en liposculptuur, huidveroudering (versteviging).

Vacuümtherapie is op dit moment de meest succesvolle behandeling tegen cellulite, omdat Vacuümtherapie de weefselblokkades (het probleem bij cellulite) behandelt. Het neemt de weefselbarrières die ten grondslag liggen aan cellulite en vetophopingen weg. In feite is het een soort huidgymnastiek die het bindweefsel structureert, de afvoer van afvalstoffen bevordert en de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel stimuleert. De circulatie wordt hersteld waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Hierdoor kunnen ook andere klachten verdwijnen, zoals obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten. De huid en onderhuid krijgen weer een gezonde structuur, gaan er beter uitzien en voelen zachter aan.

Verloop Vacuümtherapie-behandeling

Het dragen van een bodysuit is verplicht. Dit is een soort nylon pak dat het gehele lichaam bedekt. Hierdoor is een betere geleiding van de behandelkop mogelijk. Bovendien is de behandeling door het dragen van het pak geheel hygiënisch. Met de behandelkop van het apparaat wordt de huid via lifting omhoog gehaald en gelijktijdig op en af gerold, waardoor weefselblokkades worden opgeheven. Het is een heerlijke behandeling en de effectieve behandeltijd bedraagt 30 minuten. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van de mate waarin men last heeft en de doelstelling die men zichzelf stelt. Praktijkervaring leert dat gemiddeld 20 behandelingen nodig zijn.

Na 10 behandelingen begint men over het algemeen duidelijk resultaat te zien. Men begint met 1 tot 2 behandelingen per week. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, zal een onderhoudsbehandeling van éénmaal per maand het bereikte resultaat onderhouden. Het is niet wenselijk dat de serie vóór de 10de behandeling wordt onderbroken. Tijdens de behandeling worden de eet- en leefgewoonten verder doorgenomen en zo nodig advies gegeven. Eventueel kan verwijzing naar een diëtist worden aanbevolen. Ook wordt nagegaan hoe het is gesteld met lichaamsbeweging. In overleg met de cliént worden foto’s genomen om de voortgang van de behandeling vast te leggen. Het resultaat is sterk afhankelijk van uw leefstijl. Maar ook de persoonlijke hormoonhuishouding speelt een belangrijke rol. Het resultaat kan dus duren van enkele maanden tot meerdere jaren. Om die reden wordt dan ook vaak besloten om onderhoudsbehandelingen te nemen. Dit varieert van eenmaal per maand tot eenmaal per kwartaal.


Tarieven:
Kosten per behandeling
Body Suite (éénmalige aanschaf)
Totaal korting pakket:
10 behandelingen incl. gratis body suite
Totaal korting € 75,00
Totaal super korting pakket:
20 behandelingen incl. gratis body suite
Totaal korting € 250,00

€ 55,00
€ 35,00

€ 500,00


€ 900,00